Gewoon wonen voor uw eetkamerstoelen, tafels en andere meubels

Gewoon Wonen is een webshop voor mensen die eetkamerstoelen, tafels of andere aanvullingen op hun interieur zoeken. Wij zijn net wat anders dan de meeste andere interieur webshops.

Een interieur ontstaat niet zomaar. Door een zoektocht te starten naar een sfeervol interieur, vindt u de inrichting van uw woning. Om het thuisgevoel te vinden, bieden wij u meer dan de standaard woonwinkels.

Uiteraard hebben wij bekende stoelen zoals de vlinderstoel, Kick kuipstoel velvet of de cast magnolia stoel, maar er is bij ons meer te verkrijgen. Zo kunnen wij Iccoon tafels op maat leveren en op aanvraag kunnen wij bijna alle maten en soorten eikenhouten tafels leveren. Ook verschillende soorten verlichting, plaids en zitzakken zijn in hoge kwaliteit leverbaar. En vergeet niet onze meubels ontworpen door Nederlands ontwerpers.

Vragen?

Mocht u een vraag hebben over producten op onze website, uw bestelling of een andere onderwerp, dan kunt u ons bereiken hier bereiken. Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact dan zijn we te bereiken op +31 (0)547-23 45 54.

Contact opnemen

Interieur ontwerper

Wist u dat wij ook projecten vormgeven? Onze binnenhuisarchitecten van Maatwerkconcept helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe producten en acties?

Blog

sofa collection vetsak
De beste bank voor buiten die wél echt lekker zit
Bekijk meer
Vetsak sofa en zitzak
De VETSAK sofa loungebank of Zitzak voor binnen en buiten: een geruisloze meubel die zich aanpast naar uw rug
Bekijk meer
Velvet stoel
De velvet stoel is helemaal terug
Bekijk meer