Veilig betalen

Veilig en gemakkelijk betalen vinden wij bij Gewoon Wonen belangrijk. Betaal uw bestelling direct online met iDEAL. Alle transacties worden afgehandeld binnen een beveiligde betaalomgeving. Hierdoor zijn uw persoonlijke gegevens beschermd.

Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL werkt eenvoudig:

– Plaats uw artikelen in uw winkelmand
– Kies voor betalen met iDEAL en klik in de betaalomgeving van Mollie (de partij die onze betalingstransacties verzorgt) op het logo van uw bank
– U wordt doorgestuurd naar de omgeving van internet bankieren
– Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier
– Het bedrag wordt van uw bankrekening afgeschreven
– Gewoon Wonen ontvangt direct een bevestiging dat de betaling is goedgekeurd
– U ontvangt per e-mail een bevestiging en uw bestelling zal worden verwerkt

Creditcard en Bancontact

U kunt bij ons ook betalen met Creditcard of Bancontact. In de toekomst streven wij ernaar om meer mogelijkheden aan te bieden.

Klarna

Klarna is een nieuwe dienst. Met Klarna kunt u een bestelling doen en pas later betalen. Dit geeft u meer zekerheid, want in veel gevallen zullen de meubels al binnen zijn voordat u hoeft te betalen.

Annuleren:

Heeft u reeds betaald en wilt u uw bestelling toch nog annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Uw geld zal dan worden teruggestort.
Het is mogelijk replica rolex om bestellingen te annuleren tot het moment dat uw bestelling door ons wordt verzonden. Annuleringen hierna vallen onder het herroepingsrecht en retour kosten zijn dan voor eigen rekening.