Al ruim 70 jaar de beste Stoel voor iedere interieur stijl.

Ja het is echt waar. Charles & Ray Eames hebben het in 1948 gepresteerd een stoel te maken die nog altijd in ieder interieur past.

We hebben het over de Plastic chair, oorspronkelijk voor Herman Miller en later voor Vitra. Dit design icoon staat in alle bladen, is altijd te combineren en zit zoals een stoel moet zitten. Of je nu voor de houten poot (DSW/DAW) of de metalen poot (DSR/DAR) gaat, iedereen herkend de stoel als een design klassieker.

Nu is het zo dat deze stoel overal word gekopieerd en ja die van ons is ook niet van de bekende merken. Maar we hebben er een zoektocht van gemaakt om de beste kwaliteit te leveren voor een nette prijs. Zo hou je nog geld over om er een complete eethoek van te maken.

Gewoon wonen heeft een ruime keuze in basis kleuren en pastel tinten die je kan combineren met verschillende afwerkingen voor het onderstel. We kunnen ook adviseren wanneer er twijfel ontstaat of keuze stress. En ook voor de slaap of kinderkamer is er een perfecte stoelkeuze, de RAR of te wel de schommelstoel.

Kleed deze klassieker af met een schapenvacht en je kan stijlvol je kind voorlezen. Deze schapenvacht is tevens het beste alternatief voor de vilten kussens waarvan de originele versie bijna het zelfde kost als een stoel in onze webshop.

Je kunt met deze stoel in je interieur geen fouten maken. Na ruim 70 jaar nog altijd een stijlicoon in ieder interieur.