Vetsak sofa en zitzak

Vetsak bank of toch de grote zitzak voor binnen of buiten

De Vetsak zitzak het meest comfortabele meubel die er maar te vinden is. Vetsak onderscheidt zich van onder andere Fatboy, Lamzac en Terapy vanwege de selectie van unieke materialen. De cover van hoge kwaliteit heeft allereerst een heerlijk zachte touch, maar de vulling is wat echt het verschil maakt. Dankzij grondig onderzoek is er een vulling van memory foam vlokken ontwikkeld welke zorgt voor maximaal comfort. Gemaakt om steun te bieden, rust te geven en uitermate lekker in te kunnen wegzakken. Met deze zitzak heeft u geen last meer van losse korrels of kralen, het opnieuw moeten vullen van de zak of een zere rug door een te harde vorm.

Het merk heeft zijn oorsprong in Zuid Afrika, maar is ondertussen in 35 landen over de hele wereld heen te vinden.

Vetsak Sofa

Sinds begin 2020 heeft Vetsak ook een loungebank (sofa) aan zijn assortiment toegevoegd. Met een eigen gepatenteerde Sofa technologie zet Vetsak een unieke loungebank op de markt. De sofa behoort tot de zogenaamde module banken. Onderdelen (modules) kunnen samengevoegd worden in ontelbaar variërende opstellingen. Mix en match stoffen en maten, voeg extra modules en zijkanten toe om het maximale uit deze bank te halen. Lagen van zacht schuim op een basis van EPP en een unieke innovatieve Sofa technologie. Zo vet, comfortabel, lekker en cool.

Het samenvoegen van de modules kan resulteren in een bank, een oversized lounge gebied, twee of meer verschillende loungebanken of een bed om op te liggen dagdromen met daarbij een los eiland voor drinken, boeken of andere dingen. Het design van de sofa is ontworpen om frustraties van opbouwen te vermijden. Het opbouwen van een lounging gedeelte is erg makkelijk doordat elk onderdeel klikt en gewoon past. Geen geworstel met gereedschap of schroeven, binnen korte tijd kan er een comfortabele bank worden opgezet door een paar simpele stappen te volgen. En het mooie is dat er altijd extra modules bij kunnen worden besteld. Ook covers en kleuren kunnen worden veranderd als uw leven veranderd. Zelfs de opstelling kan eenvoudig worden aangepast door het mooie kliksysteem. Door middel van het unieke koppelsysteem kan de bank in een oneindige aantal variaties worden neergezet. De sofa bestaat uit 3 grote modules. Zo is er de rugleuning welke ook als armleuning kan worden gebruikt. En er zijn 2 verschillende zitvlakken waarmee het zitgedeelte van de bank kan worden vormgegeven.

Deze bank is in dezelfde 24 verschillende kleuren beschikbaar, evenals de zitzak. Zo zijn er onder andere de kleuren sand, terracotta, beige, stone en duck egg. Ook voor buiten zijn er verschillende kleuren beschikbaar.

Grote zitzakken

De basis van Vetsak ligt echter in de zitzak. De grote zitzak is in twee maten verkrijgbaar (medium en large) en beide maten vormen zich heerlijk naar het lichaam. Zoals wij eerder aangaven, is dit de ultieme zitzak. Niet alleen de supergave stofsoorten, maar vooral de vulling creëren een uniek zitcomfort. De zeer zachte stoffen in combinatie met de vulling zorgen voor een super comfortabel geheel. Deze zitzak geeft een extra dimensie aan zitten. Verschillende zitzakken kunnen geweldig gecombineerd worden tot een zithoek in huis of in een wachtruimte. En het mooie aan deze zitzak is dat er ook een buitenvariant is. De combinatie met een heerlijke lounge bank zorgt voor een heerlijke ontspannen loungeset voor in de tuin of op het terras. Maak het je gemakkelijk in deze extreem stijlvolle zitzak.

Kleuren en stoffen van de zitzak

Eerder zeiden we al dat er 24 verschillende kleuren waren, maar er zijn ook meerdere verschillende stoffen. Zo zijn er de cord velours, velvet, outdoor, flokati stoffen en sinds kort ook de namaak konijnenvacht. De covers zijn daarnaast ook nog eens uitwisbaar en kunnen makkelijk vervangen worden. Het doel van Vetsak is om een extreme hoge kwaliteit zitzak te ontwikkelen en de stoffen zijn hier stuk voor stuk een voorbeeld van. De kleur diversiteit zorgt er daarnaast voor dat er voor ieder interieur en voor iedere tuin een passende sofa of zitzak is. De perfecte vervanging voor tuinstoelen

Elke hoes is gemaakt van hoge kwaliteit stof. Deze luxe stoffen zijn allemaal geschikt voor de wasmachine en het ontwerp is gemaakt met het werkelijke leven in gedachten. Was na was blijven de hoezen lekker zacht. Heerlijk knuffelen met zijn tweeën in een vintage geïnspireerde retro Cord velours of wegdoezelen in de woonkamer in een leuke velvet zitzak. En waar de large zitzak een echte familie bag is, biedt de medium zitzak een ideaal plekje om thuis tot rust te komen.

Het merk staat bekend om zijn extreme comfortabele stoffen en wasbare hoezen. Wist u echter dat alles handgemaakt is en 100% Vegan? En de producten worden ook nog eens gemaakt is in de EU?

Sinds 2020 is daar ook nog eens de sofa bijgekomen.

Om het plaatje compleet te maken zijn er naast de zitzak en de sofa mooie aanvullingen ontwikkeld, zoals sierkussens om mee te variëren of een poef om je voeten op te leggen na een lange dag.

Kussens en poef

Een Vetsak bank zonder Vetsak kussen is niet af, maar met deze kussens kun je zelf de bank weglaten. Er zijn een aantal kleinere kussens waaronder de big kussen, kussen en noodle als aanvullingen op de zitzak en de bank. Daarnaast is er zowel de kleinere footsak als het grootste kussen, de Jumbo. De Jumbo is uiteraard ook geschikt voor op de bank, maar door de grootte ook heerlijk om op de grond te leggen voor een relaxte zit voor de spelende kinderen of speciaal rond de haard. De kleinere footsak maakt daarnaast loungen nog relaxter. Relaxen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bij een bestelling zal de bank of zitzak rechtstreeks uit de fabriek komen. Alle modellen worden geproduceerd door het merk op het moment van bestellen. De verzending wordt door ons geregeld en is gratis. Bestel op tijd zodat u snel van uw zitzak kunt genieten.