De ultieme zitzak

De ultieme zitzak

Lang hebben wij gezocht naar de ultieme zitzak en wij denken hem gevonden te hebben met de zitzakken van Vetsak Cape Town. Maar wat maakt deze zitzak nu zo goed?

Verschillende soorten zitzakken

Er zijn meerdere soorten zitzakken op de markt. Zo zijn er de B-Bag’s van extremelounging bekend om hun extreem sterke materialen en het unieke design van de zitzak. Gevuld met EPS-korrels ook wel bekend als Styropor vulling, een soort piepschuim korrel. Deze korrel zorgt ervoor dat je heerlijk wegzakt in de zitzak. Een ander voorbeeld hiervan zijn de Terapy zitzakken (ook verkrijgbaar in onze webshop). Het verschil tussen deze twee zitzakken is de stof. Bij de B-Bag is de stof enorm sterk en waterafstotend waardoor deze zitzak ook buiten te gebruiken is. De Terapy zitzak heeft juist een rekbare stof.

En dan hebben we de Vetsak! Zitzakken van Vetsak zijn gevuld met een unieke vulling genaamd Hybrid Memory Foam. En binnen de collectie van Vetsak zijn er de Outdoor, Velvet, Flokati, Foax konijnenhuid en Corduroy.

Het succes verhaal van Vetsak

Vetsak heeft zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Ontworpen door de oprichter van Vetsak, Ryan Buda, zorgt de Vetsak zitzak voor een nieuwe manier van comfortabel wonen. Door de combinatie van een vernieuwende binnen- en buitenzijde is er een revolutionair nieuw product ontstaan binnen de zitzakken en lounge meubels. Een eenvoudig ontwerp van zeer hoge kwaliteit met mooie kleine details.

Vetsak zitzakken worden met de hand gemaakt en om de Europese markt goed te kunnen bedienen, is er naast de fabriek in Kaapstad ook een fabriek in Duitsland opgezet. Sinds 2006 worden zo de zitzakken lokaal, duurzaam en verantwoord geproduceerd. Zo kan Vetsak wereldwijd duurzame kwaliteit garanderen.

De zitzakken zijn geschikt voor zeer veel situaties of inrichtingen. Zo nodigen ze uit om heerlijk in te spelen, maar tegelijkertijd zijn ze ook zeer uitnodigend als oase van rust. Om in te lezen, film te kijken, weg te dromen of te gamen.

Geen EPS-korrels

In tegenstelling tot de meeste zitzak merken, gebruikt Vetsak geen EPS-korrels. Het voordeel hiervan is dat de inhoud niet ritselt, niet klontert of volume verlies heeft. Het vernieuwde en betere Hybrid Foam past zich heerlijk aan het lichaam aan. Dit zorgt voor een totaal nieuwe belevenis en zitervaring. Door verschillende tests heel vaak te herhalen is Vetsak tot een samenstelling gekomen van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Dit zorgt ervoor dat het zitcomfort uitermate hoog is. De vulling zorgt ervoor dat u geen last hebt van storende geluiden bij het bewegen van uw lichaam.

Makkelijk weer opnieuw in vorm te brengen!

Uitwassen zitzak

Doordat Vetsak gebruik maakt van een hoes om de kern heen, kan de zitzak makkelijk schoon worden gehouden. Door middel van een ritssluiting is de hoes makkelijk te verwijderen en eenvoudig uit te wassen. Dit zorgt ervoor dat u altijd een frisse en stralende zitzak hebt.

Design

vetsak fur beige beanbags beanbags
Het ultieme comfort

Het ontwerp van de zitzakken maakt dat de zitzak het middelpunt zal vormen van elke ruimte. Makkelijk te verplaatsen en goed in een bepaalde vorm te duwen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende stoffen en maten, wat het weer aantrekkelijk maakt om meerdere zitzakken bij elkaar te plaatsen in een grote ruimte. Deze diversiteit brengt nog meer leven in uw huis. Vetsak biedt vier verschillende soorten stoffen voor binnenshuis aan. Naast de Corduroy, Velvet en Flokati stoffen zijn er ook de Foax konijnhuiden. De Flokati is het vlaggenschip van Vetsak en is daarom ook de absolute blikvanger voor elke ruimte. Doordat ze makkelijk te verplaatsen zijn is het ook zeer eenvoudig om snel uw ruimte aan te passen voor bezoek of een speciale gelegenheid of omdat u het mooi vindt.

De Velvet zitzakken zijn daarnaast erg in trek bij kinderen. Omdat ze heerlijk liggen, zitten en leuke kleuren hebben zijn ze ideaal voor op bijvoorbeeld de kinderkamer of speelkamer. Wilt u graag een wat meer neutrale variant voor bijvoorbeeld in de woonkamer, ga dan voor de zwarte of grijze zitzak. Mocht u op een gegeven moment uit zijn gekeken op een bepaalde kleur of is uw zitzak door intensief gebruik niet meer zo mooi, dan kunt er ook voor kiezen om alleen een nieuwe hoes aan te schaffen.

Zitzakken van Vetsak zijn niet alleen zeer geschikt voor in huis, maar ook in wachtkamers en kantoren staan ze geweldig. Geef uw klanten, kinderen of bezoek een relaxte and ontspannen gevoel!

Kleuren die passen bij uw huis

Als tip willen wij u meegeven om te gaan voor een kleur die past bij de rest van de ruimte. Mocht u het een te groot risico vinden om met kleuren te werken, wijk dan uit naar een neutrale kleur zoals Donkergrijs of lichtgrijs. Wilt u een gokje wagen, ga dan eens voor een Peach of mooie Mint zitzak. Het is ook altijd mogelijk om de hoes te verwisselen. De kosten zullen dan een stuk minder zijn dan wanneer u een nieuwe zitzak koopt.

U kunt ons ook altijd om advies vragen, wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *