Dit is waarom Vetsak de ultieme zitzak is

Bent u op zoek naar een nieuwe zitzak? Waar u het liefst de hele dag op relaxed? Zonder last te hebben van storen geluid? Kies dan een van de zitzakken van Vetsak Cape Town. Ontdek snel meer voordelen van een Vetsak Cape Town in dit artikel.

In dit artikel

Wat zijn de voordelen van een Vetsak vergeleken met andere zitzakken? U leest eerst over het verschil met andere zitzakken binnen onze collectie. Daarna gaan we uitgebreid in op de pluspunten van een Vetsak. Verder beantwoorden we een veelgestelde vraag: Is een zitzak van Vetsak uitwasbaar? Tenslotte eindigen we met een enkele tips. Nieuwsgierig naar wat een zitzak van Vetsak u oplevert? Lees snel verder.

Verschil met andere zitzakken

Momenteel zijn er diverse soorten zitzakken op de markt:

  1. B-Bag’s zitzakken;
  2. Terapy zitzakken;
  3. Vetsak zitzakken.

1. B-Bag’s zitzakken: ideaal voor buitengebruik

Ten eerste zijn er de B-Bag’s van extremelounging: Deze zitzakken staan bekend om hun buitengewoon sterke materialen. Bovendien zijn ze waterafstotend, waardoor deze zitzak ook buiten te gebruiken is.

Daarnaast zijn deze zitzakken erg comfortabel: de zitzak-vulling bestaat uit EPS-korrels. Ook wel bekend als Styropor-vulling: een soort piepschuim. Deze korrel zorgt ervoor dat u lekker zit.

Ook het unieke ontwerp van deze zitzak springt eruit. De B-Bag’s bestelt u makkelijk via de webshop.

2. Terapy zitzakken: voor dagelijks gebruik

Een vergelijkbare zitzak is die van Terapy. Wat is het verschil tussen de Terapy en B-Bag’s zitzak? Het verschil zit in de stof: Bij de B-Bag is de stof sterk en waterafstotend; De Terapy zitzak heeft juist een rekbare stof, wat zitten comfortabeler maakt. En is dus ideaal voor dagelijks gebruik. Ook die bestelt u makkelijk via de webshop.

3. Vetsak-zitzakken: comfortabel, duurzaam en multifunctioneel

Als laatste is er de Vetsak: het populairste product uit het assortiment van Gewoon wonen. Zitzakken van Vetsak zijn gevuld met een unieke vulling met de naam Hybrid Memory Foam, waardoor de zitzak zich makkelijk aanpast aan uw lichaam. Daarnaast heeft een Vetsak nog meer voordelen: het is geruisloos, duurzaam en multifunctioneel. Een zitzak van Vetsak is het ultieme wooncomfort. Waarom? Dat leggen we hieronder uit.

Dit is waarom een zitzak van Vetsak het ultieme wooncomfort is

Waarom een zitzak van Vetsak? Door het unieke ontwerp van de zitzakken vormen ze het middelpunt van uw interieur. Vetsak heeft zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Het is ontworpen door de oprichter van Vetsak: Ryan Buda. Hij zorgt met de Vetsak zitzak voor een nieuwe manier van comfortabel wonen. Door de combinatie van een vernieuwende binnen- en buitenzijde is er een revolutionair nieuw product ontstaan: Een eenvoudig ontwerp van zeer hoge kwaliteit met mooie kleine details.

Een Vetsak heeft veel voordelen:

  • U heeft de keuze uit verschillende stoffen en maten: zo is er voor elke situatie een Vetsak.
  • De zitzakken van Vetsak zijn duurzaam en verantwoord geproduceerd.
  • U duwt de zitzak eenvoudig in een vorm naar wens. Bovendien zijn de zitzakken makkelijk te verplaatsen.

1. Voor elke situatie is er een Vetsak

De zitzakken zijn geschikt voor veel situaties of inrichtingen. Zo nodigen ze u uit om heerlijk in te spelen. Maar tegelijkertijd zijn ze ook zeer uitnodigend als een oase van rust. Gaat u er een boek in lezen? Of droomt u heerlijk weg? Met een Vetsak-zitzak kan het.

U kunt kiezen uit veel soorten zitzakken. Wilt u graag een neutrale variant? Voor bijvoorbeeld in de woonkamer? Kies dan voor de zwarte of grijze zitzak. Bent u uitgekeken op een bepaalde kleur? Of is uw zitzak door veel gebruik niet meer zo mooi? Kies dan voor een alleen een nieuwe hoes.

Bovendien kunt u meerdere zitzakken bij elkaar te plaatsen in een grote ruimte. Deze diversiteit brengt nog meer leven in uw huis.

Maar de zitzakken van Vetsak zijn niet alleen zeer geschikt voor in huis: ook in wachtkamers en kantoren staan ze geweldig. Met een zitzak van Vetsak geeft u uw klanten, kinderen of bezoek een relaxte en ontspannen gevoel.

Doordat ze makkelijk te verplaatsen zijn is het ook zeer eenvoudig om snel uw ruimte aan te passen voor bezoek. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Of gewoon omdat u het mooi vindt.

2. Duurzaam en verantwoord

Vetsak-zitzakken worden met de hand gemaakt. Om de Europese markt goed te bedienen, is er naast de fabriek in Kaapstad een fabriek in Duitsland opgezet. Sinds 2006 worden zo de zitzakken lokaal, duurzaam en verantwoord geproduceerd. Zo garandeert Vetsak wereldwijd duurzame kwaliteit.

3. Past zich aan naar uw lichaam zonder storend geluid

In tegenstelling tot de meeste zitzak-merken, gebruikt Vetsak geen EPS-korrels. Het voordeel hiervan is dat de inhoud niet ritselt, niet klontert of zijn volume verliest: Zo blijft uw Vetsak altijd comfortabel.

Het vernieuwde en betere Hybrid Foam past zich bovendien heerlijk aan het lichaam aan. Dit zorgt voor een totaal nieuwe belevenis en zit ervaring.

Door verschillende tests vaak te herhalen is Vetsak tot een samenstelling gekomen van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Dit zorgt ervoor dat het zitcomfort uitermate hoog is. Met de vulling heeft u geen last van storende geluiden bij het bewegen van uw lichaam. Én de zitzak is makkelijk weer in uw gewenste vorm te krijgen!

Ruime keuze

Vetsak biedt 4 verschillende soorten stoffen voor binnenshuis aan: Naast de Corduroy, Velvet en Flokati stoffen zijn er ook de Foax konijnenhuiden. De Flokati is het vlaggenschip van Vetsak. En is daarom de absolute blikvanger voor elke ruimte. Met zijn unieke textuur is het een echte Vetsak-favoriet. Verder is er de outdoor variant: die gebruikt u buiten. Zo is er voor elke situatie een Vetsak.

Hieronder vindt u een overzicht van diverse varianten binnen de Vetsak-collectie:

Vetsak: een eenvoudig uitwasbare zitzak

Is de Vetsak uitwasbaar? Jazeker! Vetsak maakt gebruik van een hoes om de kern heen, waardoor de zitzak makkelijk uitwasbaar is. Door een ritssluiting is de hoes eenvoudig te verwijderen en uit te wassen. Dit zorgt ervoor dat u altijd een frisse en stralende zitzak hebt.

vetsak fur beige beanbags beanbags
Het ultieme comfort

Zitzak voor kinder- of tienerkamer kopen?

De Velvet-zitzakken zijn erg populair bij kinderen. Ze zijn dus ideaal voor op de kinderkamer of speelkamer. Waarom een zitzak van Vetsak ideaal voor uw kind is? Omdat ze niet alleen heerlijk liggen, maar ook leuke kleuren hebben. U kind zal zich verbazen aan de rijkdom die een Vetsak biedt. Ligt uw kind straks heerlijk te doezelen in een Vetsak? Bestel snel dit populaire product voor uw kind, voordat het uitverkocht is.

Tip: Kies kleuren die passen bij uw huis

Kies een kleur die past bij de rest van de ruimte van uw huis. Vindt u het een te groot risico om met kleuren te werken? Wijk dan uit naar een neutrale kleur zoals donkergrijs of lichtgrijs. Wilt u toch wat spannends? Ga dan eens voor een duck egg of een mooie khaki zitzak. Het is ook altijd mogelijk om de hoes te verwisselen. De tarieven zijn dan een stuk lager zo bent u nog voordeliger uit met een zitzak van Gewoon wonen.

Wilt u een zitzak kopen? Maar heeft u vragen? Blijf er niet meer zitten. Wij adviseren u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *