Crosley Radio - Gewoon Wonen - Online meubelspecialist

Crosley

Crosley

Het wereldberoemde merk Crosley bestaat al sinds 1920. In 1920 kwamen zij met een radio van $7.00, veel minder dan de $100.00 radio’s die rond die tijd werden verkocht. Bij Crosley betaal je voor kwaliteit, dit staat voorop bij de onder andere de Cruiser platenspelers en de Cruiser II platenspelers van Crosley.

De producten van dit merk houden zoveel mogelijk de originele ontwerpen in ere. Retro blijft altijd in en hier maken de ontwerpers van Crosley dan ook veel gebruik van. Moderne kleuren en originele verpakkingen zorgen zij ervoor dat dat de producten toch ook een hedendaagse stijlvolle uitstraling hebben. Deze Retro ontwerpen zijn een combinatie van vintage geïnspireerde producten met de laatste technologie zoals bluetooth, iPod docks en mp3 mogelijkheden.

In 2013 zijn zo de draagbare platenspelers, te koop op onze site, op de markt gekomen. Platenspelers zijn weer helemaal in en met de retro cruiser serie is er een product neergezet dat iets toevoegt aan ieder interieur. De serie te koop op onze site bestaat uit de zes verschillende kleuren Cruiser platenspelers, de vijf verschillende Cruiser II platenspelers en de vier Executive platenspelers. Wij proberen deze producten tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.