Intimo - Gewoon Wonen - Online meubelspecialist

Intimo

Intimo Collection is in 2014 opgericht en wil zich met hoogstaande kwaliteit en unieke haarscherpe dessins onderscheiden op de huidige markt. Met de unieke ontwerpen van Intimo Collection voegt u ware eyecatchers toe aan uw interieur. Houdt u van felle kleuren, rustige texturen of realistische prints? Voor iedere inrichting heeft Intimo Collection bijpassende kussens.

Niet alleen de unieke dessins van Intimo Collection maken deze sierkussens tot een must have voor iedere woonkamer. Ook de zeer zachte stof en de mooie afwerking met bijpassende bies maakt van ieder sierkussen een ware blikvanger.

De creatieve patronen en haarscherpe prints zijn mogelijk omdat hoge kwaliteit stof door middel van transferdruk wordt bedrukt. Door deze methode heeft de inkt geen mogelijkheid tot uitlopen in de stof. Omdat het samenpersen van de papieren prints en de stof met zeer hoge temperatuur gepaard gaat, is het ook mogelijk om het kussen op 60-100 graden te wassen zonder enig kleur verlies of krimp van de stof.

Door een samenwerking met diverse grafische ontwerpers aan te gaan hebben wij een unieke collectie aan kussens.

Deze worden slechts in beperkte oplagen geproduceerd.

Een aantal producten van Intimo collections