Mullan - Gewoon Wonen - Online meubelspecialist

Mullan

Mullan

Het Mullan verhaal is er een van verjonging. Gevestigd in een zeer afgelegen gebied op de grens met Noord-Ierland, was Mullan village een bruisend landelijke centrum met meer dan 80 werknemers in de Border merk schoenenfabriek, tot het gesloten werd in de jaren 1970. Mullan schoenenfabriek, samen met het lokale dorp van 18 werknemers huizen, viel al snel in verval en was verlaten voor bijna 25 jaar.

In 2008 werd Mullan Lighting gevestigd in de oude schoenenfabriek en snel bracht dit leven terug in het fabriek gebouw. Na 4 jaar breidde Mullan zijn activiteiten uit, zo nam Mullan een andere verlaten fabriek in het Verenigd Koninkrijk over, slechts een paar mijl van Mullan village in County Tyrone.
Mullan Lighting heeft ondertussen een steeds groeiend team van ontwerpers en ambachtslieden. Momenteel exporteert Mullan naar alle uithoeken van de wereld, met klanten zoals Guinness, Google, Costa Coffee, Jamie Oliver en de Koninklijke Familie.

Elke lamp is individueel met de hand gemaakt in Ierland. De onderdelen worden hand geverfd, wat elke lamp uniek maakt. het assortiment van Mullan varieert van vintage armaturen tot tijdloze klassiekers. Simpel en elegant harmoniseren deze lampen gelijk met uw interieur inrichting en verlichting uw gekozen gebied. Mullan heeft 5 soorten lampen binnen de collectie: Hanglampen, Kroonluchter, Wandlampen, Inbouwlampen en Tafellampen.
De meeste van onze ontwerpen profiteren van een complementaire familie van producten om ervoor te zorgen dat de ontwerp kenmerken consistent zijn in uw interieur setting.

Een aantal producten van Mullan