Gewoon Wonen

Gewoon wonen logo
Webshop gewoonwonen.com voor al uw meubelen.

Gewoonwonen.com is opgericht in 2016 als onderdeel van Gewooon Design en is sinds 01-10-2017 als bedrijf geregistreerd. Wij specialiseren ons als meubel en accessoire webshop voor uw interieur inrichting. Bij ons vindt u niet alleen de bekende meubels, maar ook meubels van minder bekende ontwerpers uit Nederland en buitenland. Ons online assortiment is maar een klein deel van wat wij kunnen leveren. Zoekt u een specifiek meubel en kunt u het niet vinden op onze website, neem dan contact met ons op. Er bestaat een grote kans dat wij u kunnen helpen.

Gewoon wonen is een samenwerking tussen binnenhuis architectenbureau Gewooon Design en Online specialist Dreamtags. Door de specialismen van deze twee bedrijven proberen wij u als klant zo goed mogelijk te helpen.

Stalenservice

Meerdere van onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen. Zo zijn onze vloerkleden van Perletta Carpets verkrijgbaar in zeer veel kleuren en maten. Ook onze banken, Vetsak zitzakken, Vetsak Sofa’s, tafels en een stoelen zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar.

Mocht u twijfelen, dan kunt u gebruik maken van onze stalenservice. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Veilig betalen

Bij gewoonwonen.com kunt u op verschillende manieren afrekenen. Zo bieden wij het veel gebruikte IDEAL aan, maar ook Ban contact en Creditcard. Nieuw bij ons is Klarna. Met Klarna kunt u binnen 30 dagen na bestelling betalen. Dit betekend in praktijk dat u in veel gevallen de producten al binnen hebt voor de uiterste betaaldatum.

Voorraad

Wij hebben weinig eigen voorraad, veel van onze producten worden rechtstreeks of via ons door onze leveranciers verstuurd. De levertijden op onze website zijn daarom vaak iets ruimer. In veel gevallen zullen de producten echter eerder worden geleverd. Voor veel van onze producten krijgt u een track & tracecode. Voor andere producten zullen wij een afspraak met u maken voor een leverdatum door ons eigen transport.

Showroom

Onze Vetsak producten zijn te bekijken in Arnhem. Wij zijn gevestigd op de bovenverdieping van meubelwinkel Iccoon.

Bovenbeekstraat 29
6811 CV Arnhem

Gewoon wonen (Post adres)

Gewoon wonen
Kremerskamp 4
7151 EA Eibergen
Nederland

klantenservice@gewoonwonen.com

Tel: +31 (0)547-234 554

KvK-nummer: 69663769
BTW-nummer: NL857961111B01