Bezorgen en afhalen

Levertijden:

Op onze site geven wij per artikel aan wat de verwachte levertijd is. Deze levertijd is een schatting op basis van onze voorraden en op basis van de levertijden van onze leveranciers.

Vertraagde levering:

Wij streven er altijd na om uw artikel binnen de verwachte levertijd te leveren. Mocht er vertraging bij het leveren van uw product optreden, dan zullen wij proberen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

Sommige producten worden op maat gemaakt en kunnen vertraging oplopen tijdens dit proces. Wij proberen u hier altijd zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Wij zijn hier afhankelijk van de leverancier en vragen uw begrip mocht er vertraging ontstaan.

Soms kan het voorkomen dat wij u nog niet gemaild of gebeld hebben over een vertraagde order. U kunt dan het beste een mail sturen naar: klantenservice@gewoonwonen.com. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden.

Niet leverbare artikelen:

Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn, dan zullen wij u hier per e-mail of per telefoon van op de hoogte stellen. Wij zullen dan het het rolex replica horloges betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening storten.

Zelf afhalen:

Het is ook mogelijk om uw producten af te halen. U kunt dit aangeven bij het maken van uw bestellen. U krijgt bericht wanneer uw bestelling voor u klaar staat.

Het afhaaladres kan in overleg variëren tussen Arnhem of Enter.