Retourneren

Wij doen er alles aan om u als klant te helpen. Mocht u toch uw bestelling willen annuleren dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het retourrecht is echter niet van toepassing op maatwerk bestellingen en uitsluitend op bestelling via de webshop geplaatst. Bestelling op basis van offerte aanvragen vallen niet onder de webshop voorwaarden voor retouren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wilt u retourneren, dan kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@gewoonwonen.com

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Eventuele waarde vermindering van de producten door beschadigingen door gebruik van de stoelen zullen in mindering worden gebracht.

Uitzonderingen retourneren

Hieronder staan de uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument. Producten op maat;
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Een voorbeeld hiervan zijn onze Infiniti stoelen. Deze stoelen worden speciaal voor u samengesteld en vallen daarom onder de uitzondering. Mocht u toch niet zeker van uw zaak zijn, dan is het mogelijk om in overleg de stoelen toch te bestellen en eventueel te retourneren.

U wilt uw aankoop retourneren:

Indien u uw aankoop wilt retourneren kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons mail.

Retourneer uw product niet zonder eerst contact met ons op te nemen. Indien er geen contact is opgenomen zal uw facturering nog steeds doorlopen.

Kosten retourzending

Kosten die gemaakt worden voor het retourneren van uw product zijn voor uw eigen rekening. Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten zal het aankoopbedrag minus eventuele door Gewoon Wonen gemaakte verzendkosten voor de retourzending worden overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Retour kosten zijn voor Nederland via postNL zijn hier te vinden. Voor artikelen groter dan wat postNL aankan raden wij brenger.nl aan.

Uitzonderingen zijn tafels en banken. Deze worden door ons eigen transport geleverd. In overleg kunnen wij de retour hiervan regelen. Kosten hiervan kunnen worden aangevraagd.

Beschadigingen gemaakt tijdens het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Vragen?

Hebt u vragen over het retourneren van uw product? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch op +31 (0)547 234 554.

Garantie

Op al onze producten zit 12 maanden garantie, mits het product op de juiste manier gebruikt is.