De eames stoel, ruim 70 jaar de beste Stoel voor iedere interieur stijl.

Ja het is echt waar de eames stoel is al meer dan 70 jaar oud. Charles & Ray Eames hebben het in 1948 gepresteerd een (eames) stoel te maken die nog altijd in ieder interieur past.

We hebben het over de Plastic chair, oorspronkelijk voor Herman Miller en later voor Vitra. Dit design icoon staat in alle bladen, is altijd te combineren en zit zoals een stoel moet zitten. Of je nu voor de houten poot eames (DSW/DAW) of de metalen poot eames (DSR/DAR) gaat, iedereen herkend de eames stoel als een design klassieker.

Nu is het zo dat deze eames stoel overal word gekopieerd en ja onze eames stoelen zijn ook niet van de bekende merken. Maar we hebben er een zoektocht van gemaakt om de beste kwaliteit te leveren voor een nette prijs. Zo hou je nog geld over om er een complete eethoek van te maken.

Wil je nu het verschil tussen de verschillende eames stoelen weten? Wij hebben een leuk artikel waar de verschillende soorten zoals de eames dsw, eames dsr, eames dar en eames daw beschreven staan.

Eames chair kleuren

De Eames stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Gewoon wonen heeft een ruime keuze in basis kleuren en pastel tinten die je kan combineren met verschillende afwerkingen voor het onderstel. We kunnen ook adviseren wanneer er twijfel ontstaat of keuze stress.

Eames schommelstoel

En ook voor de slaap of kinderkamer is er een perfecte stoelkeuze, de eames RAR of te wel de eames schommelstoel.

Kleed deze klassieker af met een schapenvacht en je kan stijlvol je kind voorlezen. Deze schapenvacht is tevens het beste alternatief voor de vilten kussens waarvan de originele versie bijna het zelfde kost als een stoel in onze webshop.

Je kunt met deze stoel in je interieur geen fouten maken. Na ruim 70 jaar nog altijd een stijlicoon in ieder interieur.