Interieur advies nodig?

Interieuradvies nodig?

Je gaat het anders doen, je wilt het anders, gaat verbouwen of zelfs verhuizen. In alle gevallen wil je een thuisgevoel hebben en jezelf kunnen vinden in een interieur. Je volgt alles, VT wonen, Eh&I alle woonprogramma’s worden gevolgd en zo nodig opgenomen.

En Nu…..?

Als je het alleen voor het zeggen hebt is de keuze al enorm. Je hebt zoveel inspiratie dat je het allemaal niet kan overzien. Maar als dan de mening van je partner ook telt en ook de kinderen er zich mee gaan bemoeien…….., dan word het in eens een stuk minder leuk.

Maak het inrichten van een woning niet te moeilijk, vraag het aan ons. Wij zorgen ervoor dat inrichten leuk blijft. Wij hebben een enorme kennis op het gebied van meubels, kleuren en styling. Wij hebben zoveel producten dat het lastig is al deze producten online te zetten.

Ga zelf eens een aantal Pinterest borden maken en ga de discussie aan met je medebeslissers, partner of kinderen. Stuur ons je Pinterest link of stuur een app met een moodbord. Wij gaan dan aan de hand van deze informatie een voorstel doen in kleur, materiaal en product. Een persoonlijk advies aan huis behoord ook tot de mogelijkheden.

Wanneer je wilt weten of kleuren bij elkaar passen? Maak dan gebruik van onze stalen service.

We sturen graag een staal van onze karpetten, tafel of stoffen. Ook een proefplaatsing van een stoel hoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om te zorgen dat jullie interieur een thuis wordt. Het maakt niet uit of het nu gaat om een bestaande of een nieuwe situatie.

Als je er echt niet uit komt bieden wij de mogelijkheid om een volledig advies aan huis te geven met de mogelijkheid om in de showroom van onze leveranciers te shoppen voor een ultieme shop ervaring. Wij verzorgen de basis waarop ieder interieur uit te bouwen is tot een thuis met eigen identiteit.

 

 

 

 

One Reply to “Interieuradvies nodig?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *